Prémium levegőben programjaink

Prémium levegőben 1

Madártávlatban, a kék égbolt meghódítása, miről másról is szólhatna ez a program?
Az újdonságnak számító helikopteres sétarepüléssel az alattunk elterülő város látképével magunkban, örök emléket szerezhetünk. A repülés semmihez sem fogható érzése járja át a részvevőket, ezen a dinamikus, pörgős túrán.

Prémium levegőben 2

Igazi bátorságpróba, hiszen a résztvevők ötféle repülőeszközt próbálhatnak ki a bevetés során. A gyrokopter, a sportrepülő, a motoros sárkányrepülő, a vitorlázórepülő és a siklórepülő tandemugrással az élmények legjavát nyújtja.
A kevésbé bátrak sem maradnak le semmiről, hiszen az előkészítő gyakorlatokban ők is részt vehetnek és a földön különféle repülőmodellezési technikákat gyakorolhatnak.
Repítsük a fellegekig a csapatot!

Prémium levegőben 3

A hőlégballon egy speciális hő léggömb, amelyben a töltőgáz a meleg levegő.
Csapatépítő programunk kiemelt vendégei átélhetik a csendes repülés magasztos élményét, az emelkedés, ereszkedés torokszorító, olykor visszafojtott.. Az irányváltoztatás a hőlégballon esetében igen összetett műveletsort jelent: a vízszintes irányú mozgást a léggömb felemelésével és leengedésével lehet megoldani, ugyanis a szél különböző magasságokban más-más irányból fúj. A bonyolult irányítási funkciót ellesve a fenséges látványtól átitatva a csapat egysége többé már nem lehet kérdés.