Prémium földön programjaink

Prémium földön 1

Továbbra is a legnépszerűbb programunk egyike az a világszenzáció, amelyet egyenesen a HSB számár a gyártottak le. A brit hadseregnek tervezett környezetbarát jármű, 100%-ban elektromos meghajtású. A 2 személyes quadokkal bármely erdőben tudunk ezentúl quad túrákat szervezni az országban.

Prémium földön 2

Kalandtúra ösvényeken
A helyettünk egyensúlyozó gép mozgása okozta élmény semmihez sem hasonlítható érzete azonnali, gyors sikerélményt jelent.
A különböző terepelemeket és akadályokat tartalmazó tanpályán minden csapattag megtanulhatja a gép biztonságos használatát, majd profi túravezetővel indul a kaland hangtalanul suhanva izgalmasabbnál izgalmasabb útvonalakon.

Prémium földön 3

Ez az új high-tech gép csak a HSB-nél próbálható ki. Egyszerre biztosítja a sínél megszokott szlalomélményt és a hegyikerékpáron átélhető terepélményt. Az ülve carvingozáshoz nem kell hó és felvonó, hisz egy 3kw-os bitang erős villanymotor tolja felfelé és lefelé a háromkerekű szerkezetet, melyet jobbra és balra dőléssel lehet irányítani és akár 40-50 km/h sebességre felgyorsítani. Ez a gép több mint egy tricikli, hiszen úgy van kialakítva, hogy a nyeregben ülő irányításának engedelmeskedve a gravitációs pontot a kör belsejébe nyomja, ezért füves terepen szinte lebeg, erősebb talajon pedig tapad. Új élmény, új, fantasztikus túrák forrása.

Prémium földön 4

Az idei év legnagyobb slágere a 100%-ban elektromos meghajtású összkerekes POLARIS RANGER terepjáró. A 4-5 személyes formabontó járgány a Mátra legszebb vidékeire, természetvédelmi területeire repíti a résztvevőket veretes safari hangulatban. A túra végére minden résztvevő joggal érzi magát Dakar specialistának, az eredmény maga a Dakar Team, hisz a szakképzett kutató-mentő túravezetők mindenkit megtanítanak az eszközök önálló vezetésére.

Prémium földön 5

Mindig csodáltad azokat, akik egy pici labdát egy nagy ütővel olyan pontosan találnak el, hogy pár ütésből a labda egy kislyukban landol? Próbáld ki Te is! Ki tudja, lehet, hogy Tiger Woodsi tehetséged van hozzá! Festői környezetben van lehetőséged megismerni a golfozás alapjait, megtanulni a hosszú ütéseket és a putt gurításokat, ízelítőt kapni ebből a nagyszerű sportból. Golf programunkat golfautós pályabejárással, játékos házibajnoksággal, trükkös bemutatóval tudjuk színesíteni.

Prémium földön 6

A játék kezdete előtt a csapat egy közelmúltban ténylegesen megtörtént eseményt választ, esetleg egy a cég közelmúltjából való történést emel ki, amelyről minden csapat leforgatja a saját kisfilmjét. A rendelkezésre álló idő 2 óra, természetesen a játék az egyes csapatokon belül a rendező és az operator kiválasztásával kezdődik! Figyelem, ajánlatos miniforgatókönyvet írni és az első másfél órát a próbákkal tölteni! A program végi díjkiosztón a legjobb (legviccesebb) filmet, színészt és színésznőt is jutalmazzuk. A profi vágásokban szakértő kolléga segíti a csapatot.

Prémium földön 7

Forgassátok le a kedvenc videoklipetek és legyetek Ti a főszereplői. Professzionális vágásokkal és trükkökkel.

Prémium földön 8

Egy megszállott mátrai gyűjtő jóvoltából a csapat kipróbálhatja a BRDM -2 es harckocsikat és akár vezethetik is őket egy misszió során. A küldetés része a Gaz 66-os, egy Csepel 34 40-es, illetve a Gaz69 és a Luaz kétéltű használata is. A feladat teljesítése során a magyar honvédség által használt fegyverekkel is megismerkedhetnek a részt vevők. Az elsőként a szovjet hadseregben rendszeresített BRDM -2 páncélozott harcjármű több mint 38 országban teljesített szolgálatot, az első modell 1962-ben gurult ki a Nyizsnyíj Novgorod-i gyár kapuján.

Prémium földön 9

Feltárul egy csodás földalatti világ, egy olyan csak ritkán látott varázslat, amely egészen új dimenziókat nyit gondolkodásunkban. A barlangtúrákon szakképzett barlangászok vezetésével már a kezdők is mászhatnak, aktív részesei lehetnek a felfedezésnek.

Prémium földön 10

Túlélő túra a vadonban. Az elemekkel való küzdelem valóban próbára tesz. Egyik állomáson a tűz, másikon a víz az úr. Kordában kell tartani őket, saját szolgálatunkba kell állítani és meg kell tanulni uralni mindkettőt annak érdekében, hogy a csapat jól teljesítsen. Ez nem csak a rátermettségről, az állóképességről szól. Türelem, fegyelem és összpontosítás nélkül elnyel a vadon. A kihívásban használatos érdekes eszközök, tudományos felfedezések teszik félelmetessé, egyben magával ragadóvá is a programot.

Prémium földön 11

Igazi BMW-élmény, átélhető versenyautózás-érzés. Profi pilóták mellett, igazi versenypályán indul be a kaland. A felvezető kört két éles drift kör követi, mialatt az autó sodródik, szigorúan kilinccsel előre. A túra végig profi versenyhangulatban telik.

Prémium földön 12

A katasztrófavédelem eredeti, éles minősítő pályáján kipróbálhatod magad. Átláthatatlan füst, sötétség és egy komoly útvesztő, ahol másod-harmad magaddal meg kell találni a bent rekedt áldozatot, hogy megmentsd életét. Váratlan akadályok, adrenalin, egymásra utaltság, miközben légzőkészülékedből egyre fogy a levegő…

Prémium földön 13

Egy különleges, Magyarországon egyedülálló élményprogram, amely során képzett, vizsgázott magyar vizslákkal dolgoznak együtt a résztvevők. Egy igazi „vadászkutyás esemény”, nem csak kutyásoknak. Még ha valódi vadat nem is ejtünk, a Vadászat Imitációs Program során minden valósághűen történik, a hazai vadászati hagyományoknak megfelelően. Az izgalmas, valódi vadászterületen végzett feladatok során nem csak a természettel kerülhetünk összhangba, hanem Önmagunkkal is.

Prémium földön 14

Gondolnád, hogy egy kutya képes labdákat vödörbe pakolni (színenként), karika tornyot építeni, tárgyakat név szerint megkülönböztetni? Ha eddig nem hitted volna, itt az ideje, hogy megtapasztald. Egy valamire, vagy még inkább valakikre van szükség ehhez: a Te és a barátait, kollégáid irányítására. A Magyarországon egyedülálló, izgalmas ügyességi élmény program középpontjában Ti, és legújabb csapattársatok, egy képzett magyar vizsla áll.

Prémium földön 15

A hazánkban egyedülálló tréningen, speciálisan képzett magyar vizslák „szimatolják” ki az elakadásokat, azaz megmutatják a hatékonyság fejlődéséhez vezető utat. Közreműködésük által valódi képet kap a résztvevő önmagáról. A feladatok megoldása minden esetben terápiás kutyák irányításával valósul meg, amely során kutya reakciói megmutatják az őt vezető személy konfliktuskezelő és együttműködési képességét, illetve rávilágít a személyes hatékonyság növelésének lehetőségeire a mindennapokban és a résztvevő munkájában.

Prémium földön 16

Megterhelő és stresszes az irodai munka, a meetingek, az e-mailek végeláthatatlan sora, a szorító határidők és nehéz természetű ügyfelek? Minden munkakörnek megvan a maga stressz-faktora. Sokszor biztos TI is a munkahelyi berendezéseken vezetnétek le a felgyülemlett feszkót? A RAGE ROOM-ban minden szétverhető.

Prémium földön 17

A vadvízi evezés kiegészítő programjaként a kristálytiszta Salza folyót tápláló méltán Európa-hírű Wasserloch vízesésrendszer mellett kirándulunk, az érintetlen erdőn át vezető hegyi utakon, falépcsőkön, láncos acéllépcsőkön és hágókon keresztül. Levezetésként egy csodálatos kanyon melletti gyalogtúrával zárhatjuk a tartalmas napot.

Prémium földön 18

Bűvös szó, amely akár az űrben is jelentéssel bír. A Tesla tesztvezetés során a vezetés élménye új értelmet nyer. Ez nem az a dimenzió, amit bárki megszokhatott, a Tesla-élmény szavakba alig önthető, s ez bizonyságot is nyer, amikor az élménytől majd elakad a sofőr szava…

Prémium földön 19

A high-tech jószág nyergében Magyarországon egyedülálló módon csak a HSB kínálatában található az a sport, amely a lovaspólóból kiindulva és a tradicionális játék alapszabályai alapján igazi csapatsporttá avanzsál. A programban nem terepsegwayeket, hanem városi I2 modelleket használunk, amik nem akadnak össze és nem lehet velük csak szándékosan elesni. A játék a modern angol arisztokrácia miliőjét ülteti még modernebb és progresszívabb köntösbe egy kreatív világ megteremtése által. Múlt és jövő, tradíció és modernitás.

Prémium földön 20

A játék lényege, hogy minél több szarvasgombát összegyűjtsenek az abban résztvevő csapatok. Szakemberek és gombakereső kutyák segítik a felszín alatt megbúvó ínyencség felfedezését.