Telefon: +36 20 443 4444 (09:00 – 17:00 között)

E-mail: info@4evszak.hu

Nappali csapatépítő programok

Nappali programok 1

Tom Cruise legújabb akciófilmjéből adaptált történet szerint a résztvevők ebben a játékban a megkapott utasítás szerint kell, hogy eljárjanak. Meg kell találniuk 3 plutóniummagot és a detonátort, amelyet csak közösen tudnak hatástalanítani. A lézernyalábok által nehezített terepen nem lehet hibázni.

Nappali programok 2

A világújdonság svéd fejlesztés korhatár nélkül, egyedülálló élményt garantál. Az interaktív WildWest winchesteres szimulátorjátékban a vendégek egymással versenyezhetnek többféle szinten 2-3-4 fős csoportokban. Bónuszajándékunk a HUNT CHALLANGE vadászszimulátor tesztelése is.

Nappali programok 3

Legenda vagy valóság a Mátranováki Fanyűvő? Deríts fényt a mítoszra csapatoddal és találj rá a bizonyítékokra a lénnyel kapcsolatban. Vigyázzatok, mert meghatározott időt kaptok a küldetésre, hiszen az est hamar leszáll és az erdő felöli ordítások erősödnek! Logikára és bátorságra lesz szükségetek, hogy boldogulhassatok a néhai természetfotós elhagyatott padlásán. Kaland, csapatépítés és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQPADLÁS!

Nappali programok 4

A FLOW élmény garantált, a játékosok az idő és a „csapda” fogságában igazi csapatként dolgoznak együtt és maximálisan koncentrálnak a feladatmegoldásra, ami az egyetlen kiút a szabad(ság)ba.
Folyamatosan frissülő, izgalmas forgatókönyvekkel vár az adrenalinfröccs és az igazi játékélmény, miközben erősen kovácsolódik a csapat.

Nappali programok 5

Ez a vacsora más mint a többi. Valami történt vagy épp most történik, ami végérvényesen megváltoztatja az asztaltársaság életét. A nyomozás kezdetét veszi, hogy végére feltáruljon a titok.

Nappali programok 6

A játék során azt modellezzük, mennyi minden múlik egyetlen döntésen. Különleges feladat hárul a csapatokra, hiszen a híres Domino Day mintájára el kell készíteni saját dominó alkotásukat, amely a sorsdöntő mozdulat által kapja meg végleges alakját. A feladat nem egyszerű, hiszen kártyából kell kihúzni az adott formát, melyet a két csapat két terepasztalon párhuzamosan készít el. Az idő lejárta után egyszerre indul a nagy döntés, s kiderül kinek sikerült tökéleteset alkotni.

 

Nappali programok 7

A csapatépítő játék során a résztvevőket asztaltársaságok szerint csapatokra osztjuk. A csapatok egy karib-tengeri repülős utazásra indulnak, de sajnos a repülőgép lezuhan és a túlélők egy mentőcsónakban küzdenek a túlélésért. Szerencsére mindenki életben marad, azonban közösen el kell dönteniük, hogy a rendelkezésre álló tárgyakból melyek azok, amelyek segítenek nekik a túlélésben. A csapatépítés során 15 tárgyat kell fontossági sorrendbe tenniük közösen, majd megvitatják, hogy vajon túlélnék-e a tengeri kalandot…

Nappali programok 8

A közismert televízió(s) műsorból adaptált játékok sora, mely az időtartamát tekintve a 15 perctől a 1,5-2 óráig is terjedhet.

Nappali programok 9

Spekulációs stratégiák – Csúcsvadászat – Csapatjáték és kihívások – A tőzsdebajnok kreatív élménnyel fűszerezett csapatépítés, amely a gazdasági logikai játékot ötvözi a szabadidő aktivitással, mozgással. Hogyan működik a tőzsde, mit figyelnek a brókerek, milyen üzletek köttetnek, kinek áll a zászló, ki dobja be a törülközőt? Szimulációk, taktikai megoldások a pénz körül.

Nappali programok 10

Stratégiai gondolkodás fejlesztése rejtvények és feladványok segítségével, egyénileg és csapatban, teljesítmények összehangolása, alkalmazkodás egymás tempójához, képességeihez. Élményelemek: Kalandjáték, QuizNight, Nyomozós játék, Láthatatlan szoba, Dominóépítés.

Nappali programok 11

Érezd magad a fellegekben! Az imitált repülés valódi élményt nyújt. Ebben a játékban úgy érzed, nincs határ, irány az égbolt, ahol szinte új dimenzióba lépve, felszabadultan érezheted magad. Itt biztosan nem fogsz lezuhanni, s a nap sem olvasztja le a szárnyaidat.

Nappali programok 12

Végre nem csak a cirkuszban találkozhatnak a csapatok a zsonglorködéssel! A tárgymanipuláció alapjait és a látványos trükköket könnyedén, szórakozva sajátíthatják el. Megtanuljuk újra, hol is van a kezünk vagy épp a lábunk. 3 labdával játszani soha többé nem lesz probléma, de kipróbálhatunk más eszközöket: buzogány, diabollo, virágpálca, monocikli használata segíti a csapatot a koncentráció és az egyensúlyérzék fejlesztésében.

Nappali programok 13

Az egyedi tervezésű, a cég profiljára és tematikáira szabott játékban a munkatársak nem csak szellemi, de szakmai felkészültségüket is próbára tehetik. A kreatív, izgalmas játék a csapatok, csoportok számára állomásként is beépíthető, de javasolt változatában döntőként alkalmazandó. A témákhoz való változatos és sokszor mulatságos hozzáállás eredményezi, hogy a munkatársak szinte észrevétlenül sajátítják el a vállalat szempontjából fontos információkat.

Nappali programok 14

Ebben a játékban az az izgalmas központi téma, hogy miképpen lehet egy kevéssé érdekes, netán teljesen hétköznapi munkahelyi témát, akciót showműsorrá alakítani. Mi kell ahhoz, hogy folytatódjon a show, hogy ámuljon a közönség, hogy hangos éljenzésben kitörve ünnepelje a szereplőket. A kreatív, izgalmas játék a csapatok, csoportok számára állomásként is beépíthető, de javasolt változatában döntőként alkalmazandó.

Nappali programok 15

Minden csapatépítő „sorozatterhelésben” jól jön egy helyszín, ahol a résztvevők kiengedhetik a gőzt. Na ez az a lehetőség: különböző stílusú táncok felismerése és bemutatása válik igazi össztánccá! A fordított karaoke 1-1 vállalkozó kedvű egyéniségre alapul és tréfás pillanatokat okoz, klasszikus változata pedig mindenkit felpörget.

Nappali programok 16

Interaktív, … show – de azért mozognod kell!
Multitechnika: hang-, fény, kivetítés effektek, kamerák, melyek téged vesznek – de a sztár Te és Együttesed tagjai vagytok. 5 féle mozgásforma 4 táncossal, mindenki megmutatja magát. Az előadásokat random adjuk ki és rögzítjük. Majd pontozzuk. Pontot ér a „komolyság” és az akarat!

Nappali programok 17

A résztvevők különböző egzotikus és modern ütőhangszereken, gyorsan és könnyen megtanulható (latin, arab és modern) ritmusokat szólaltatnak meg közösen, és így élik át a kamarazenélés örömét. A ritmusjátékok mindig az adott csoport adottságaihoz igazodnak (létszám, képzettség stb.). Találd meg a hangod: Énekelni jó. Egyedül, közösségben, duóban, trióban. Felszabadít és feltölt. Ennek a programnak a keretében profi énektanárunk bebizonyítja, hogy énekelni mindenki tud, aki akar.

Nappali programok 18

Hangcsövekkel perceken belül zenekarrá formáljuk a csapatodat! Adunk hozzá egy nagy csomag behangolt műanyag zenei csövet, hozzunk hozzá karmestert és „Indulhat a banzáj!” Alkoss zeneművet, improvizálj, hallasd a hangod! Irányítsd a többieket, légy a zenekar szólistája! Minél többen fújjátok, annál jobban szól!

Nappali programok 19

Rajzolj, fess, főzz, fotózz, táncolj, énekelj! Színezd magad boldoggá! Írd ki magadból, vagy játsszd el egy színházban! A kreativitás mindenki számára adott, csak meg kell tanulni azt használni. Itt nincsenek jó vagy rossz megoldások: közösségi alkotás van örömteli, felszabadult pillanatokkal, szakértő művészek bevonásával. A kreativitás egészen egyszerűen csak segít jobban élni és növeli boldogságfaktorunkat.

Nappali programok 20

Tűzzománc készítés, kerámia, agyag műhely, Mandala-készítés, fényfestés, recycle programok, óriás poszter-„post us” falfestés, illatműhely, pop art studio.

Nappali programok 21

Kézműves csoki, cukorkakészítés, marcipánszobrászat, illatok és fűszerek.

Nappali programok 22

A különleges program helyszíne indoor verzió esetén a konyha és a kamra, outdoor programnál a Kallók völgyébe települünk ki! Létszámtól függően 4-6 fős csapatokat alkotunk, a rendelkezésre álló idő 1,5 óra, ezalatt kell elkészíteni az előételt, a fő ételt vagy desszertet! Az egyetlen szabály, hogy az alapanyagok kizárólag nyersen vagy a kamrában talált állapotukban használhatók fel!

Kedves Vendégeink!

Szeretettel várjuk Önöket akár MA IS a kristálytiszta levegőjű Mátrába!

A High-Tech Sportok Bázisának outdoor szolgáltatásai
TÉLEN is zavartalanul működnek

a hét minden egyes napján
10 % EXTRA kedvezménnyel!

Telefon: 20/4494444

 

Palóc Bistorantunkat és a Hegyihotelünket a korlátozások feloldásáig zárva tartjuk.

 Átfoglalási igényeiket rugalmasan kezeljük: sales@4evszak.hu