Telefon: +36 20 443 4444 (09:00 – 17:00 között)

A legmenőbb szülinapi party 1
A legmenőbb szülinapi party 2
A legmenőbb szülinapi party 3
A legmenőbb szülinapi party 4

A legmenőbb szülinapi party

A programokat olyan 3-8 és 8-16 év közötti szülinaposoknak találtuk ki, akik szeretnének az otthoni környezetből kiszakadva, aktívan, természet közelben, élménydús programokkal eltölteni a születésnapot barátaik, osztálytársaik, kortársaik, családjuk körében. A szülők a nálunk töltött idő alatt biztonságban tudhatják az egész csapatot, mi pedig mindent előkészítünk, és megszervezünk. Nem kell gondoskodni sem a gyerekek étkezéséről, sem a szülinapi tortáról, sem programról, nem mellékesen nem szedik szét a srácok a lakást, és takarítani sem kell.

A legmenőbb szülinapi party 5

A legmenőbb szülinapi party 6

A legmenőbb szülinapi party 7

A legmenőbb szülinapi party 8

PROGRAMOK RÉSZLETESEN

Peg Perego Kresz-party
A legifjabbak a valódi járművek kicsinyített mását próbálhatják ki, miközben az előre elkészített életnagyságú terepasztalon a Kresz szabályait is megismerhetik. Az oktató segít eligazodni a kisautózás nagyvilágában! Vigyázat elsőbbségadás kötelező! Akiknek már jobban megy a vezetés, azoknak minitúrákat szervezünk a mátrafüredi parkban, ahol vagány konvojban mehet az ünneplő társaság.

Volkswagen téli Szánkó party
Megfelelő mennyiségű és minőségű havas pálya mellett, a gyermekek oktató segítségével szülinapi VIP csoportot alkotva, ereszkednek le az ergonomikus szánkókkal Kékestetőről egészen Mátrafüredig. A közel 7 km hosszú szánkópályán, garantált az izomláz, a jókedv és kellemes fáradtság! A csoportot saját busszal szállítjuk a kiinduló pontra, a túrán mindenki együtt halad, érkezés a feldíszített party-Hüttébe kb. 2 óra után.

Irka-Firka Kézműves- és Lufiparty
A szülinapi csapat, a szakképzett animátorunk segítségével különböző kézműves alkotásokat készít közösen, melyet természetesen haza is vihetnek a gyerekek a program végén. A lufihajtogatás mesterségét is elleshetik, gyakorolhatják, együtt készíthetik a különböző figurákat a hajtógató-mesterrel. Mókás élmény, akár már a legkisebbeknek is!

Irka-Firka Csillámtetkó- és Arcfestés party
Igazi csajos elfoglaltság, egy ilyen buli, hiszen mindenki saját kérésének megfelelően kap arcfestést, és természetesen mindenkinek jár az egyedi csillámtetkó is. Készíthetnek akár egymásnak is egyedi mintákat, az animátorunk segítségével. Felejthetetlen feltöltődés, nevetés, jókedv és „csajoskodás”!

Spongyabob Ugrálóvár Party
Minden korcsoport számára egyedi megoldásokat kínálunk, hiszen nem csak egy légvárunk van! A program ideje alatt bárki bármikor szakképzett felügyelet mellett használhatja a játékokat. A jóleső fáradtság után, kellemes a feldíszített hüttében váró ebéd, torta, majd jöhet a következő kör!

Frizbigolf Verseny-party
Egy kis versengés nem árthat! Főleg ha azt a jó levegőn, kacagva és együtt tölthetik a gyermekek. A játék folyamán animátorok fokozzák az amúgy is szülinapi hangulatot! A verseny 9 kosáron át zajlik, ahol a játék végén csapat-, és egyéni győztest is hirdetünk. Természetesen cél a közösen töltött tartalmas idő!

Extrém Számháború-Party
Izgalmas, mozgalmas és pörgős egy extrém számháború party, hiszen a játék hevében nem csak kimelegedik a csapat, hanem el is fárad. Torta utána jöhet a visszavágó! A játék Kallók völgyében,  természet adta terepeken zajlik, igazi felüdülés testnek és léleknek, hamar elillan a 1,5-2 óra!

Geocaching Térképes Túra-party
A természetbarát, szakképzett túravezető a csapat igényihez igazítva olyan túrára invitál, amely a csapat minden tagjának megfelelő. A természetjárás közben az animátor az állat és növényvilágról is érdekességeket mesél. A kb. 1,5 óra, mely időben a csoport közösen megkeresi a tervezett geoládát, elhelyezi benne a szülinapi névsort és egy kis emléket. Irány a hegy!

High-Tech kódfejtő, kincskereső betyárparty
A XXI. századi gyerekek imádják az interaktív kincskeresését. Ezzel a szülinapi partyval senki nem lő mellé, hiszen az betyárok vezette kis-csoport a természetet járva, iPaddal a kezében fedez fel különböző megállópontokat, ahol más-más feladatokat kell teljesíteni a cél érdekében. A program 1,5-2 óra időtartamú, ahol garantált a szórakoztató felfedezés.

Tréfás játék-party
Szakképzett oktatóink, animátoraink a csoport részére egyénileg szabott játékcsomaggal készül, ahol fejtörő, kacagtató, gondolkodtató és játékos feladatok is terítékre kerülnek. A kb. 1,5-2 órás program alatt felváltva járjuk a közeli parkerdőt, és az alkalomhoz illő feldíszített hüttében is zajlanak benti játékok. A csapat végig egy közös célért küzd, siker a csoportban rejlik!

Erdei Lézercsata party
Igazi fiúprogram egy felejthetetlen csata a Kallók völgyének két oldalán. A játékot végig szakképzett játékmester felügyeli és instruálja. Különböző stratégiák felállítása nagyon fontos, hogy épp megszerezzék a csapatok a zászlót, vagy megmentség a szülinapos-túszt! Fiúk, lányok irány a harcmező! Parancs!

Betyár Militária Party
Ősi betyáréletet visszaidéző íjász buliban megismerheti az ünneplő csapat régi magyar íjász eszközöket, dobócsillagokat, késeket. Az íjászmester oktatása után a tanoncok az erdőben kihelyezett élethű célokra lőhetnek, a biztonsági kritériumoknak eleget téve. A program 1,5-2 óra, mely idő alatt akár az új hobbyt is megtalálhatják a lurkók.

Parádés Bubifoci party
Fergeteges hangulat, izzasztó mérkőzések, hatalmas koccanások és őrületes gólok! Címszavakban ez a bubifoci őrület. A játékot  nagyobb életkorú csoportoknak ajánljuk, akik erőnlétben bírják a nem mindennapi meccset, és kitöltik az erre szánt 1,5-2 órát a játékbíró motivációja mellett!

Harcos Archery party
Az ősi íjászok életét megelevenítve olyan Európában is egyedülálló csapatjátékkal ismerkedhet meg a szülinapos társaság, amely megmozgatja, felpezsdíti, és adrenalinnal tölti fel őket, és a játék hevében ripsz-ropsz eltelik a 1,5-2 óra. Az íjak és nyilak ártalmatlanok, de a szakképzett oktató mindenben segít!

E-Ranger Safari-party
Igazi prémium kategóriás szülinapi buli, ahol egy Natura 2000-es természetvédelmi övezeten átívelő körtúrán vehet részt a csapat. A Safari autók mindegyike teljes mértékben elektromos, , így hangtalanul suhanva ismerkedhetünk a természet flórájával és faunájával. A Rangerek vezetéséhez jogosítvány szükséges, így minden autóban szükség van egy felnőtt segítőre. A túrát végig szakképzett oktatónk vezeti, aki érdekességeket is mesél a Mátráról.

Terepsegway Túra-party
Magyarországon egyedülállóan csak nálunk próbálható ki már 8 éves kortól (min.testsúly 23-25kg) a terepsegway! Mindezt úgy, hogy nem csak kijelölt betonúton, hanem a Mátra erdeiben oktatóval „bolyongva” fedezzük fel a kisebb, nagyobb, zegzugos ösvényeket! Izgalmas, utánozhatatlan, felejthetetlen élmény!

Tank és Harckocsi Party
Egyedülálló szülinapi buli, egyedülálló élményekkel, amikor az igazi férfias játékok kerülnek előtérbe! A harckocsikat szakképzett személyzet életre is kelti, és az erre elkülönített pályán átélhetjük a harcmenetet, persze szülinapi társasággal a fedélzeten. A járművek különbözőek, megismerkedhetnek a gyermekek a használatuk, szerkezetük és hasznosságuk sajátosságával, idegenvezető kalauzolja a bandát a „harcmezőn”!

FONTOS TUDNIVALÓK:
A programidőket az időjárás és a csoport nagysága számottevően nem befolyásolhatja.
A program kezdése 10.00- 13.00 között lehetséges, a program ideje kb 2,5-4,5 óra (választott programtól függően).
Amennyiben a gyermekek közül bárki bármilyen érzékenységben, allergiában szenved, kérjük, előre jelezni szíveskedjenek, és kérésük esetén annak a gyermeknek külön tudunk készülni.
Amennyiben ezt előre nem jelzik a részünkre, abban az esetben sajnos a helyszínen már nem tudjuk ezt orvosolni!
Minden előlegfizetéssel lefoglalt programra letölthető meghívó kártyát biztosítunk a részvevőknek, melyet a szülinapos átadhat a barátainak.

Ezen pontosan jelezni tudják a programot, az érkezés és távozás időpontját, az időjárásnak és programnak megfelelő öltözködést, és a visszajelzés kérését. A meghívó része egy szülői beleegyező nyilatkozat is, melyet a program kezdésekor összeszedünk a résztvevőktől.
A HSB által szervezett programok ideje alatt a gyermekek csak szülő írásos beleegyezése és felelőssége mellett vehet részt. Bármilyen testi vagy szellemi fogyatékosságot a program szervezőjével közölni szükséges a program végrehajthatósága érdekében.

Az ajánlatkéréseket időponttól függően, csak korlátozott ideig tudunk opcionálisan tartani. Csak előlegfizetéssel biztosított programot tudunk megtartani, utolsó egyeztetés a program előtt 3 nappal lehetséges.

Amennyiben egy buli alkalmával több szülinapot szeretnének ünnepelni, abban az esetben egyedi kalkulációt készítünk!
Amennyiben a megbeszélt időpontban a szülők nem érkeznek a gyermekekért, abban az esetben a szolgáltatást igénylő szülő felelőssége a gyermekek hazaszállítása.
A programok során használt, és magukkal hozott értéktárgyakért a HSB felelősséget nem vállal.

Rendezvényekre ajánljuk! – bérelhető eszközeink
Csapatépítő programok, tréningek

Az árak 2021. március 31-ig érvényesek.
FONTOS: Általános szerződési feltételek

INFO

A legmenőbb szülinapi party 9

3-16 év

A legmenőbb szülinapi party 10

2-4 óra

A legmenőbb szülinapi party 11

Egész évben

A legmenőbb szülinapi party 12

999 Ft/fő

A legmenőbb szülinapi party 13

HSB1 (Mátrafüred)

A legmenőbb szülinapi party 14

Előzetes bejelentkezés szükséges!

A legmenőbb szülinapi party 15
A legmenőbb szülinapi party 16

4 ÉVSZAK Hegyihotel*** A MÁTRÁBAN

Aktuális ajánlataink szarvasokra néző szobákkal

Image
Wellness hétvége

ERDŐVARÁZS A MÁTRÁBAN

Hétvégi élményrengeteg a 4 Évszak Hegyihotelben*** Mátraházán

Image
-70%

3 NAPOS ERDŐ WELLNESS

Ismerje meg a pihenés új dimenzióját 715 méter magasan, érintetlen természeti környezetben Mátraháza szívében! Lazítson panoráma jacuzzinkban ülve, válogasson túraútvonalak és több mint 300 különböző sport és szabadidős lehetőség között.

Image
4 az 1-ben

2 NAPOS ALA CARTE CSOMAG

Töltsenek el 2 napot a Mátrában! Válasszanak kedvük szerint a két napra vonatkozóan.

Kedves Vendégeink!

Szeretettel várjuk Önöket akár MA IS a kristálytiszta levegőjű Mátrába!

A High-Tech Sportok Bázisának outdoor szolgáltatásai
TÉLEN is zavartalanul működnek

a hét minden egyes napján
10 % EXTRA kedvezménnyel!

Telefon: 20/4494444

 

Palóc Bistorantunkat és a Hegyihotelünket a korlátozások feloldásáig zárva tartjuk.

 Átfoglalási igényeiket rugalmasan kezeljük: [email protected]