Tundra lézercsata Hévizen 1
Tundra lézercsata Hévizen 2
Tundra lézercsata Hévizen 3
Tundra lézercsata Hévizen 4

Tundra lézercsata Hévizen

Ha végig izgultad a Predátort, együtt voltál a csapattal az Expendables-ben, netán jobb, vagy mint ők, most kipróbálhatod magad. A Mátrában egy speciális high-tech stratégiai játék vár. 21. századi pörgős lézerprojekt, igazi 3D, élethű látvány és hangminőség ahol Te vagy fókuszban.
Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólít harcba. A paintball ehhez képest olyan, mintha diavetítőn néznéd a szomszéd akcióját, miközben a konyhából szólna a táskarádió. Miért hallgatnád a világot monóban, ha jár neked a dolby surround?
Mátrafüreden a csapatok és családok játszhatnak a programozható fegyverekkel 6-20 főig. Valósághű szerepjátékokat élhetsz át, zászlószerzési stratégiákkal kombinálhatod az akciót. A játékidő 30 perctől egy egész napon át is tarthat. A lézerfegyver nem okoz sérülést (a működési elvük a TV távirányítójához hasonló, nem is lézer, hanem infravörös tartományban működik, abszolút veszélytelen, akár még gyerekek is játszhatják), környezetbarát, több játékos típusra programozható.
A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védőmaszkot viselni, teljesen biztonságos.

A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá. A játék végén laptopon elemzik a játékosok teljesítményét és magát a harcot is. Ha megszállt a harci szellem, irány a Mátra, a filmkövetkező epizódja rád vár!

Programidő: 2-8 óra
Min. javasolt létszám: 6-8 fő
Max: 20 fő

Helyszíni ár: 2490 Ft/fegyver (2 órára vonatkozólag)
Játékmester: 3000 Ft/óra

Rendezvényekre is bérelhetőek!
Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.

Rendezvényekre ajánljuk! – bérelhető eszközeink
Csapatépítő programok, tréningek

Az árak 2020. március 31-ig érvényesek.

FONTOS: Általános szerződési feltételek

INFO

Tundra lézercsata Hévizen 5

kezdő

Tundra lézercsata Hévizen 6

8-30 fő

Tundra lézercsata Hévizen 7

12-99 év

Tundra lézercsata Hévizen 8

2 óra

Tundra lézercsata Hévizen 9

Egész évben

Tundra lézercsata Hévizen 8

9-17 között bármikor

Tundra lézercsata Hévizen 11

2.499 Ft/fegyver/2 óra

Tundra lézercsata Hévizen 11

Játékmester 3.000 Ft/óra

Tundra lézercsata Hévizen 13

HSB4 (Hévíz)

Tundra lézercsata Hévizen 14

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Tundra lézercsata Hévizen 15
Tundra lézercsata Hévizen 16