Esti indoor programok

Esti csapatéptítő programok 1

Az évek alatt ez a vidám program olyannyira partereink kedvencévé vált, hogy immár három szintet kellett fejlesztenünk, ezzel is színesebbé és élvezetesebbé téve ezt a bohókás játékot. Az osztrák hüttékből származó, csapatjátékká alakított kocsmajáték programja igény szerint 1-2 órát vesz igénybe és 7 szenzációsan vicces fogásból áll. Ebben a játékban nincs sem kifogás, sem nyafogás, mert elragad a 7 fogás! A csapatlétszámtól függően 10-20 fős, egymással versengő teamekre bontjuk a társaságot. A játékban kétféleképpen lehet pontot szerezni: az első lehetőség a játékban való fokozott aktivitás. A csapat eldöntheti, hogy 1-2 fős delegáltak játszanak, vagy a teljes csapat részt vesz a játékban, esetleg egymástól rabolnak pontokat. A másik módja a nagyon sok pont szerzésének, hogy a játékok között különböző szabályok alapján alkoholos nedűket isznak a versenyzők. A pontozás folyamatosan változik és a szabályok is bonyolódnak. A játékokkal induló, majd közös éneklésbe és táncba átcsapó élményorgia kiváló felfűtő játék lehet önállóan is, de akár egy hajnalig tartó bulit is megalapozhat.

Esti csapatéptítő programok 2

Együtt lüktet a társaság szíve a közösen létrehozott ritmusképekben. Szenzációs ritmus elemek, kiváló egymásra épülésben, ahol kihasználjuk a body percussion adta lehetőségeket három-négy különféle megközelítésben, majd megnyílik az ad-hoc ritmus-eszköztár és mindennel csörgünk, zörgünk, dobolunk, ami kezünk ügyébe akad. A rizs shaker-től a ritmus pálcákon és PVC csöveken át a sokszínű hangot adó műanyag vödrökig minden megszólal, s a produkciót kiegészíti gitár és ének is, hogy a végére teljes legyen a hangkép. Zenei műhely az ősi dobolás és az együtt-zenélés jegyében – az elkészült felvétel szuper emlék mindenkinek!

Esti csapatéptítő programok 3

Úgy tartja a szólás, fején találni az szöget annyit jelent, mint rátapintani a lényegre. Ebben a játékban azonban mindent szó szerint kell érteni. A játékosnak a a szöget egyetlen jó irányzott suhintással bele kell tudnia ütni a tuskóba. A látszólag egyszerű feladat valójában kihívásokkal teli, hiszen a szög elhajolhat, de a legnagyobb koncentráció a találathoz kell. Az a játékos nyer, aki a legtöbbször fején találja a szöget, s bele is üti a fába úgy, hogy az egyenes marad, mindezt 3 féle verzióban. Minden verzió extrapontozással számolandó. A játék remek kiegészítő a szalonnasütések mellé, hiszen minden adott hozzá, bár az elfogyasztott italmennyiség a találati eredményességgel fordítottan arányos! A jó hangulat viszont mindvégig garantált

Esti csapatéptítő programok 4

Mit mond az, akinek találata van? Bingó! Ön eltalálta! Az itthon és külföldön is egyaránt népszerű játék extrém változatában egy vicces kvízműsorral lett ötvözve. Az amerikai játék a legnagyobb trend most a nyugati pubokban, amelyek hangulatát a KocsmaBingó is megidézi. A kocsmajáték lényege, hogy itt mindenki nyertes, a játékosok folyamatos bevonása a játékba sok nevetést eredményez. A játéktól függ, hogy a kupica ivás éppen jutalom, vagy netán büntetés a játékos számára!

Esti csapatéptítő programok 5

A program a borkóstoló előtti ráhangolódást kívánja előidézni. A csapatépítés időtartama a kóstoló előtti 1 óra, a „bemelegítés”. A játékok a borok különleges világát elevenítik fel, hol humoros, vicces, játékos, hol pedig koncentrációt és komoly figyelmet igénylő formában. A borkóstoló helyszínén vagy a szállodában zajlik a program. A csapatépítő játék alkalmával gyertyaoltás, ügyességi borverseny, kanállal bort és a bortotó elnevezésű elemek is előkerülnek. A játék végére a poháremelés is automatikussá válik és a közös jókedv alapot ad egy igazán különleges borkóstolóhoz.

Esti csapatéptítő programok 6

12 mátrai pincészet nemes nedűi szolgáltatják az alapot arra, hogy akár a saját bázison is kiépíthető legyen egy borászat. Lehetőség van egy adott pince kiválasztására is, amelyhez a program többlettartalomként borkóstolót, bor vetélkedőt, borlovag-avatást ajánl.

Esti csapatéptítő programok 7

A legújabb őrületes játékban a csapatokat kisebb csoportokra, asztalokra osztjuk. Mindenki kap egy olyan NAGY PIROS gombot, amit a tévé vetélkedőkben játszók igen nagy szeretettel püfölnek. Ezzel a  high-tech  kütyüvel többválasztós kérdésekre  lehet válaszolni, s ezzel pontokat szerezni. A kvízmester vicces kérdéseket és fejtörő feladványokat ad a csapatoknak, akik között nagyon éles harc kezdődik, vajon ki a leggyorsabb és kinek jó a válasza.  A gyors rossz válasz mínusz pont, a jó válasz dupla pontot ér!

Esti csapatéptítő programok 8

A “világbajnok hármas” együtt  játszik! Póker, Black Jack (ahol a játékos nyerési esélye nagyobb lehet mint a házé), Roulette, a trió, ami mindent visz! A póker – a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékként, a Black Jack – mint izgalmas asztali és a Roulett mint hagyományos kaszinójáték jelenik meg.  Büntetlen szórakozás, élmények és izgalmak! A programot szakképzett – igény függvényében idegen nyelven is beszélő – játékvezetőkkel bonyolítjuk. A program csapatépítés jelleggel is kérhető és izgalmas csapatépítő játékokkal is bővíthető.

Esti csapatéptítő programok 9

A csapatépítő játék során, a csoporttársak együttes feladat megoldása, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél ünnepi hangulatban. A csapatépítés alatt az alábbi és ehhez hasonló programelemek szerepelnek az ünnepi játékban:
A Télapó elhagyott ajándékai – A krampuszok poénja – Nem mindennapi karácsonyi díszek készítése – Játssz bátran! – Mániás család! – Találd ki, ki vagyok! – Mondák.