Esti outdoor programok

Esti outdoor programok 1

Romantikus gyalogtúra fáklyákkal a környék legizgalmasabb helyeire, sok izgalmat garantáló helyi túravezetővel. A programidőt és a túra nehézségi szintjét mindig a vendégek kéréseinek megfelelően alakítjuk

Esti outdoor programok 2

Ez a játék tudományos alapokon nyugszik. Különféle távcsövekkel és profi csillagásszal fedjük fel az éjszakai égbolt titkát. Hold és UFO vadászat, égi történetek, csillaghullás egyenes adásban.

Esti outdoor programok 3

Éjszakai programunkat a Mátra Vadásztársasággal közösen szervezzük. Megfelelő időszakban szarvasbőgés is hallható, a túra fűszerezhető elektromos ranger túrával, hiszen ezzel a járgánnyal hangtalanul suhanhatunk az erdő mélye felé, ahol az éjszakai vadon világának megtekintése új dimenziókat nyit számunkra.

Esti outdoor programok 4

Interaktív high-tech élményszínház!
A küldetésünk célja, hogy megfejtsük hol rejtőzhetnek az elkárhozott lelkek és ha netán találkozunk velük, akkor a speciális zombiölő lézerfegyvereinkkel pusztító csapást mérjünk rájuk. Nem engedhetjük túl közel magunkhoz a zombikat, különben elkapjuk a veszett kórt és mi magunk is zombivá válhatunk. Az interaktív horrorszínházban résztvevő vendégek 3 különböző szinten mérettetik meg magukat. Csak a legjobbak élhetik túl a zombi apokalipszist. Bővebben.

Esti outdoor programok 5

A 4 Évszak Hegyihotelből induló éjszakai programban a kísértetek által előszeretettel látogatott mátraházi pagodarendszerbe és a harminc éve elhagyatottan ásítozó sísánchoz vezet az út. A program résztvevőinek biztonságáról helyi kísértet-specialisták gondoskodnak. Bővebben.