Telefon: +36 20 443 4444 (09:00 – 17:00 között)

E-mail: info@4evszak.hu

4 ÉVSZAK PALÓC BISTORANT

A MÁTRA ÉTTERME
Éttermünk honlapja
Asztalfoglalás
Alacarte étlap és itallap
Házhoz, 4 ÉVSZAK Hegyihotelhez kiszállítás
Catering szolgáltatások, menük, csoportoknak, cégeknek

A Mátrafüredre látogatók ezentúl nem csak az extrém sportoknak hódolhatnak, hanem elmerülhetnek a gasztronómiai élvezetek világában is. A High-Tech Sportok Bázisa azokra is gondolt, akik a pihenés, a feltöltődés során igazi ínyencségekre vágynak. A kulináris élvezetekről a 4 Évszak-Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre, de a HSB védjegye szerint 21. századi ízvilágba komponálva.
Az autentikus konyhán alapuló, új kombinációkat tartalmazó étkek, az így létrejövő ízharmóniák által teszik egyedivé az éttermi kínálatot. Az ízek élvezete, az étkezésekhez kötődő egyéb rituálék remekül kiegészítik a természet szerelmeseinek szánt programokat és kiválóan illeszkednek a kulturális események iránt érdeklődőknek szánt események sorába.

Élményreceptünk hozzávalói: kultúra, természet, a természeti táj szépségének átélése, testmozgás, helyi ízek, interaktivitás.

Ételeinket a vendégeink ízlése szerint keverjük-kavarjuk, ízesítjük, rántjuk vagy habarjuk, hogy a választott összetevők a legjobb íz és élményharmóniában várják a hozzánk betérő messziről vagy közelebbről érkező utazót.

Eredeti „slow travel” élményt nyújtunk. Filozófiánk, hogy a legtöbbet, a legintenzívebben mutassuk meg a Mátrából, vendégeink számára harmonikus időbeosztás biztosításával, a legkomplexebb módon. Azért tudunk mást mutatni, mint a megszokott, mert más nézőpontból tekintünk a minket körülvevő környezetre. Az a világ, amit mi tárunk fel, nincs elrejtve, mégis felfedezésre vár. Segítünk abban, hogy a sokféle élmény egységes egésszé, egy kihagyhatatlan és fantasztikus kalanddá álljon össze.

A 4 Évszak – Palóc Bistorant egy családi vállalkozás.
Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palócételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül.
A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Az étterem összes helyisége high-tech minimál, központi hangosítással rendelkezik és klimatizált. A 40 férőhelyes éttermi részhez egy 20 fős terasz és egy szintén 20 fő befogadására alkalmas galéria csatlakozik. Az egyszerre 20 fő számára igénybe vehető Bár–Kávézóban kávé-különlegességekkel, alkoholos és–mentes koktélokkal, üdítőkkel, több féle háziszörppel hűsíthetik magukat a betérő vendégek. Nyáron egy további, 80 fő befogadására alkalmas terasz is a vendégek kényelmét szolgálja, amely alkalmas üzleti megbeszélések, szemináriumok, oktatások, valamint kisebb esküvők, egyéb üzleti és családi ünnepségek, baráti találkozók megrendezésére.
Az étterem és terasz területén díjmentes wifi szolgáltatást biztosítunk.
Családbarát szolgáltatásunk keretében gyerekek részére külön gyermekételeket és high-tech gyermeksarkot hoztunk létre, hogy ittlétük alatt még otthonosabban érezzék magukat.

Az étterem szervező csapata nem ismer lehetetlent!
Megvalósítjuk minden elképzelését!

Ön megmondja, mit szeretne, mi pedig csodát teszünk, legyen az születésnap, névnap, évforduló, ballagás, esküvő, fogadás, gardenparty, bankett, családi rendezvény, lánybúcsú, vagy éppen farsangi bál, netán olyan indoor-és outdoor program, amely szorosan kapcsolódik a High-Tech Sportok Bázisa egyéb szolgáltatásaihoz.

Több mint 300 féle programkínálattal Magyarország legnagyobb csapatépítő cégévé váltunk az utóbbi évek során, amelyet az étterem és a tavaly nyílt 4 ÉVSZAK HEGYIHOTEL*** további lehetőségekkel gazdagított. 

Kedves Vendégeink!

Szeretettel várjuk Önöket akár MA IS a kristálytiszta levegőjű Mátrába!

A High-Tech Sportok Bázisának outdoor szolgáltatásai
TÉLEN is zavartalanul működnek

a hét minden egyes napján
10 % EXTRA kedvezménnyel!

Telefon: 20/4494444

 

Palóc Bistorantunkat és a Hegyihotelünket a korlátozások feloldásáig zárva tartjuk.

 Átfoglalási igényeiket rugalmasan kezeljük: sales@4evszak.hu